Heineken optimistisch over Nigeria?!?

Dit artikel las ik zojuist op het internet;

“Heineken nv is optimistisch over voortgaande groei van verkochte biervolumes in Nigeria in de tweede helft van het jaar, zei de chief executive van het bierconcern woensdagmiddag tijdens een analistenpresentatie ter toelichting van de tweedekwartaalcijfers.

Heineken zag de verkochte biervolumes in Nigeria in het tweede kwartaal “dubbelcijferig” groeien en CEO Jean-Francois van Boxmeer zei te verwachten dat deze trend zich als gevolg van de verbeterde economische omstandigheden in Nigeria zal voortzetten. Heineken zag de groei ondersteund door verbeterde distributie en verhoogde marketinginvesteringen.”

One Reply to “Heineken optimistisch over Nigeria?!?”

  1. Ik denk zelf dat ze het moeilijk, heel erg moeilijk hebben en gaan krijgen. SABMiller en andere partijen hebben hun pijlen gericht op Heineken en dat gaan ze voelen…!!!!

    Ik gok op verlies van marge en verlies van marktaandeel.

Comments are closed.