iPhone 4 naar Nederland op 30 juli

Apple brengt de iPhone 4 op 30 juli in Nederland uit. Dat maakte topman Steve Jobs bekend tijdens een persevenement over de antenneproblemen met de iPhone 4. Apple noemde nog niet eerder een concrete releasedatum voor Nederland.

Apple bracht de iPhone 4 tot nu toe slechts in enkele landen uit, waaronder de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Frankrijk. Daar komen 30 juli zeventien landen bij, waaronder Nederland. Apple hield het tot nu toe op een release in juli, maar de laatste dagen gingen er geruchten over mogelijk  uitstel.

De iPhone 4 zal in Nederland in eerste instantie alleen bij T-Mobile te koop zijn, net als zijn voorgangers 3G en 3GS. Vermoedelijk zal eind dit jaar ook Vodafone de nieuwe iPhone gaan verkopen, maar dat is nog niet bevestigd. KPN heeft besloten geen deal met Apple te maken. Apple verkocht tot nu toe drie miljoen exemplaren van de nieuwe smartphone.

De Nederlandse prijzen zijn nog onduidelijk, maar in omringende landen kost de iPhone 4 een paar tientjes meer dan de 3GS kostte bij de introductie. Het is onduidelijk wanneer T-Mobile de prijzen bekend zal maken.

One Reply to “iPhone 4 naar Nederland op 30 juli”

  1. De vraag is waar ik deze ga halen….
    Niet in Nederland want ik wil zo snel als mogelijk van mijn T-Mobile abonnement af. Dus het wordt de iPhone halen in België, Verenigd Koninkrijk of Frankrijk…

Comments are closed.