Vermoeid, verkouden maar voldaan

Het is niet te geloven, ik ben weer verkouden! Natuurlijk komt dat nooit uit, maar vandaag helemaal niet omdat we een einde-jaar-feest hebben hierop op het terrein in Ijebu-Ode. Vannacht heb ik slecht geslapen maar had de hoop om tussen 11 en 12 uur ‘s ochtends even in een heet bad mijn verkoudheid uit te stomen. Toen ik voor de vierde keer werd gebeld ben ik er maar definitief uitgegaan. Dat werkt niet.

We zijn tijdens het jaarfeest in Filtratie afdeling doorgegaan met CIP van het KG-filter en vannacht gaan we de biervoorraad verder uitbouwen. Morgen om 6 uur, als ik het red, wil ik even bij de opstart zijn van de Verpakkingslijnen en dan ga ik verder NIETS doen. Beetje luieren en op krachten komen, merk dat ik even rust nodig heb.

Jaarfeest

Het jaarfeest is voor mij zojuist afgelopen. Een paar mensen gaan nog even door, maar spoedig gaan die ook stoppen. Ik vond het in tegenstelling tot mijn verwachting erg gezellig. Met veel nieuwe mensen gesproken en tot mijn spijt en beetje schaamte ook, heb ik ook zeker drie mensen ontmoet die ik nooit eerder had gezien. Of ik heb in ieder geval hun gezicht niet onthouden.

Ik heb een aantal foto’s gemaakt met mijn telefoontje die ik strak probeer te publiceren. We, dat zijn Nico, Eric en Clifford, kunnen in ieder geval terugkijken naar een succesvol feest. De mensen hebben er volgens mij echt van genoten en dus geniet ik ook.

Maandag moet ik onder andere de HRM en zijn AO bedanken voor een succesvol feest.