Weer internet!

Weer internet

Wat een heerlijkheid, ik heb weer internet! Een week zonder gezeten, behalve dan korte momenten op kantoor. Maar dat is niet de tijd en plaats om privé mails te lezen of te schrijven. Het is altijd weer goed om te beseffen dat het helemaal niet zo vanzelfsprekend is dat je kan communiceren wanneer je dat wil. We hebben het in Europa toch wel erg goed.

Druk neemt toe

Afgelopen weken zijn heerlijk druk geweest. De verkopen gaan behoorlijk omhoog vanwege het piekseizoen en Productie staat hierdoor onder druk. Helaas komen ook nu verschillende problemen om en om naar boven. Ik leer daar veel van, maar liever op een andere manier.

Hadden we eerst geen kratten maar wel tijd, nu hebben we kratten maar geen tijd. Het is altijd wat anders. Dan werkt de Verpakkingslijn niet mee, nu staan we een paar uur stil vanwege problemen met filtratie. Of eigenlijk door een koelprobleem van de FST en hierdoor problemen met de filtratie runlengte. Het bier was in het eerste deel van de filtratie run keurig rond 0 graden, maar niet veel later bleek de rest 22 graden warm te zijn. Gist en andere vaste stoffen waren hierdoor nog niet uitgezakt en het filterbed slaat dicht… KL..TE!

Verkouden

Door een stomme actie ben ik ook een paar dagen behoorlijk verkouden / grieperig geweest. Ik was voorgaande zondag namelijk in slaap gevallen met het licht aan en de airco op de koudste stand. Hierdoor een droge keel bij het wakkerworden en pijn in mijn hoofd door de luchtstroom op mijn hoofd. Hierna totaan vrijdag met koorts, een druipneus en brandende ogen gelopen. En, jawel een irritant Jagermeister kuchje.

Zondag naar het strand geweest

Tja, dat was echt HEERLIJK!!! Om 7h30 uur in de auto richting Lagos en iets na 10 uur op de boot naar het strandhuis van Nigerian Breweries. Een fantastische plek om eens lekker uit te rusten, te genieten van het geluid van de (flinke) golven, uiteraard het gezelschap, het zwembad en de BBQ. Hmmm…

Enkele foto’s zal ik op internet proberen te zetten, zolang het werkt ga ik echter eerst even de mail achterstand wegwerken.

Slecht nieuws

Verder helaas wat slecht nieuws ontvangen vanuit Nederland, maar tegelijk zie ik dat voor de persoon in kwestie als een goede kans op verandering. Maar helaas wel een periode van onzekerheid voor de boeg, niet de beste nieuwsberichten zo kort voor de vakantie seizoen.

Eh… SP?!?

Tot slot… hoe kan nu in Nederland de SP een totaal van 26 zetels hebben gekregen? Zijn ze / jullie nu echt helemaal gek geworden?!?! Nog een paar van dit soort geintjes en Schakeltje neemt een andere Nationaliteit aan…

Helaas was het voor mij niet mogelijk om hier te stemmen. Het papierwerk bleek voor half october al rond te moeten zijn en retour in Nederland. Maar ik ben bang dat die extra stem niet een groot verschil zou hebbeb gegeven.

De meerderheid heeft meestal gelijk… nou ik ben bang dat dit de uitzondering op de regel is. Net zoals vroeger, toen ook iedereen het zeker ‘wist’ dat de aarde toch echt plat was……