Het eten wordt anders!

Vandaag kreeg ik min of meer een waarschuwing van mijn steward. Hij gaf aan dat vanaf vandaag het eten heel anders zal zijn dan afgelopen weken. Met een brede glimlach van oor tot oor stond hij na te grijnzen.

Het is niet te geloven, maar het is toch echt zo dat alles wat hij heeft klaargemaakt heerlijk was. En slechts een keer of 4 hetzelfde gegeten. Dat zou ik niet kunnen nadoen. Ben ook meer een functionele kok of een erg gemakkelijke…

Wat hij nu wil gaan doen? Geen idee, dat is een verrassing. Ik heb de rekeningen gezien van de spullen die hij heeft gehaald. Hij heeft al het geld gebruikt wat ik had gegeven en veel algemene ingredienten zijn daar… ben nieuwsgierig!

Wat hij vanmiddag had klaargemaakt was heerlijk, maar ik moest vooral lachen om de uitspraak. Hij had een gebonden groentesaus gemaakt met aubergine e.d. Vegitable saus in engels, maar hij spreekt het uit als vegi-table waarbij table gelijk is aan een tafel in het Engels.

Er komt een moment dat ik mijn video camera pak en gebruik voor een korte vastlegging. Dan kan je zien, maar ook de uitspraak en het woordgebruik horen. Genieten!

Op werk niets bijzonders

Verder vandaag niet veel bijzonders. Het is zaterdag en dus iets later op kantoor. Half negen een rondje Brouwerij gemaakt. Helaas weer / nog de rommel bij de pallets op het vlak waar de lege retouremballage dient te staan. Alle nieuwe kratten waren inmiddels van flessen voorzien, maar het bleef een rommeltje. Verpakken was druk aan het schoonmaken op lijn 2. En er werd onderhoud gedaan aan sluiterelementen in de vuller, etiketteermachine en wasmachine.

Lijn 1 draaide keurig door.

Om 4 uur ben ik naar huis gegaan omdat ik het wel genoeg vond. Veel papierwerk geprobeerd gestructureerd te verwerken, maar ik heb helaas nog een ideale structuur gevonden.

Eenmaal thuis snel in korte broek om even nog van de zon te kunnen genieten. Helaas, hoofd Brouwen stond aan de deur. De tank die hij vandaag zou krijgen van het projectteam zou niet op tijd klaar zijn. De brouwers die in overtijd komen werken zouden voor niets komen.

Samen met HB naar de waarnemend projectleider gestapt, in korte broek en vrij geirriteerd. Functioneel boos geworden op Wallie en aangegeven dat hij actie moet ondernemen en dat ik geen vertraging verwacht in dit stadium. Regel dat!

De lucht was helaas dichtgetrokken en een half uur later was het aan het regenen en later met onweer. Wat een pech…

Maar… we hebben niet stilgestaan!