Aanslag met een kroket!!!

Het moet niet gekker worden in Nederland. Gelukkig zijn er geen complot theorieën die denken dat deze leverancier door een of andere HoffCity groepering is geïnfiltreerd. Zou zo maar kunnen, want het zijn met name de reeds generaties lang in Nederland wonende Nederlanders die veel van kroketten kunnen genieten.

Maar niets is dit keer minder waar, het betreft ‘slechts’ een productiefout. Lees zelf maar;

Supermarktketen Lidl haalt kroketten van het merk Biz Biz terug. Consumptie van de kroketten is gevaarlijk, omdat ze na verhitting kunnen openbarsten. Daarbij kan de vulling met kracht uit de kroket spuiten.

Producent Lévèrdo heeft consumenten daarom maandag opgeroepen de rundvleeskroketten terug te brengen naar een Lidl-filiaal. Zij krijgen hun geld terug.

Dan geniet ik hier heerlijk verder van mijn Croaker fish…