Introductie Heineken Light in New York

Met een spectaculair optreden van de illusionist Criss Angel werd Heineken Premium Light op 27 februari op Times Square in New York geintroduceerd.

Criss Angel ontsnapte uit een oude light beer krat vlak voordat die van vijf verdiepingen hoog op de grond klapte. Op miraculeuze wijze verscheen hij vervolgens bovenop een Heineken Premium Light Truck.

Andy Glaser, Brand Director voor Heineken USA vertelde de pers dat Heineken erg gelukkig is dat Criss Angel deze stunt wilde doen om dit bijzondere moment te markeren. “We wilde dit unieke biertje lanceren op een manier die de bijzondere en innovatieve kwaliteiten ervan ondersteund. De unieke en innovatie manier waarop Criss werkt past daar precies bij.”

De nationale introductie van Heineken Premium Light in de USA wordt ondersteund door een enorme marketing campagne. In eerste instantie wordt het geintroduceerd in restaurants en bars in de USA. Vanaf 1 april zal het ook in de retail verkrijgbaar zijn. Heineken verwacht in het eerste jaar een verkoop van 400.000 hectoliter.